Evenementen

Een frituurwagen bij u thuis of op het werk. wij zorgen voor overheerlijke snacks en lekkere frietjes op locatie.

U bepaalt zelf hoe laat uw gasten eten. We komen met één van onze mobiele frituurwagens langs en zorgen dat de buikjes van uw gasten gevuld geraken alvorens het feest kan losbarsten. Met onze 4-potsfriteuses van perfecta is geen feestje ons te groot.


We hanteren de formule "eten a volonté". Als uw gasten met honger naar huis gaan, dan is het gewoon hun eigen schuld.


Informeer snel naar de mogelijkheden.

Wij verzorgen uw mosselfestijn. We schotelen verse mosselen voor aangevoerd uit de Zeeuwse wateren. Ons professioneel team staat klaar om jullie de beste mosselen te serveren.

Elk feest is anders, en daarom zijn de mogelijkheden ook enorm.

Serveer je ook vol-au-vent of stoofvlees of kipfilets? geen probleem, wij zorgen ervoor.


Serveert u steak op uw eetdag? Ook hierin zijn we gespecialiseerd en bezorgen we u de fijnste steak a la minute gebakken!

Barbecues voor feestjes van 15 personen tot 1000 personen. Ons team heeft jarenlange ervaring om uw feest tot een goed einde te brengen.  Wij bakken het letterlijk voor u!

Laat het ons weten en we bezorgen je vrijblijvend een prijsofferte op maat van uw feest!

Nieuw concept voor uw babyborrel, personeelsfeest, trouwfeest, ... We komen op locatie met verschillende food trailers en bieden je verschillende gerechten aan. Het nieuwe streetfood brengt een wisselende, verfrissende mix van kwalitatief eten en samenzijn in het moderne straatbeeld. In samenspraak met de klant maken we een voorstel waarbij uw gasten de keuze krijgen uit verschillende mini-gerechten. De ideale manier om uw gasten te verwennen!